Top
Grabbelton kadootjes

Kinderspeelgoed voor in de pinata.

Heeft u binnenkort een evenement op de planning staan? Misschien is het dan leuk om een pinata of ton neer te zetten/hangen met kinderspeelgoed. Gegarandeerd een succes voor de kids!

 

Grabbelton een jeugdsentiment voor vele!

Weet u het nog, vroeger op de braderie grabbelen in de grabbelton? Vaak kwam u dan met heel veel kleine kadootjes thuis. Ook nu is de grabbelton weer helemaal hip. Dus heeft u binnenkort een feestje, is die oude ton met een metamorfose zo weer een leuke grabbelton!
 

Grabbelton cadeautjes kopen?

Met die leuke oude ton alleen bent u er natuurlijk nog niet. U heeft immers nog grabbelton cadeautjes nodig! Daar komen wij om de hoek kijken, want de leukste grabbelton cadeautjes vindt u hier!

 
Kid Fun tol- 30 stuks
Kid Fun tol- 30 stuks
Traktatie speelgoed voor bijvoorbeeld in de grabbelton nodig? Tolletje is altijd een geslaagde traktatie en kunt u hier goedkoop bestellen per 30 stuks!
€ 15,95
Zak speelgoed a 25 stuks
Zak speelgoed a 25 stuks
Kinderspeelgoed in een zakje van 25 stuks. Uitdeelcadeautjes zijn mini-speelgoedjes om weg te geven. Leuk als traktatie of klein bedankje voor kinderen. 
€ 14,95
Kid Fun paddle Drum Smile 30 stuks
Kid Fun paddle Drum Smile 30 stuks
Muziekspeeltje in een eenvoudige maar leuke uitvoering: Paddle drum smile voor in de ton. Handdrum is een leuk grabbelton cadeautje voor kinderen.
€ 14,95
Sleutelhanger ballen per 12 stuks
Sleutelhanger ballen per 12 stuks
Sleutelhanger in de vorm van een bal. Grabbelton kadootjes zoals deze zijn leuk voor bijna elk kind! Verschillende soorten kleuren en modellen.
€ 11,95
Sleutelhanger mix per 20 stuks
Sleutelhanger mix per 20 stuks
Kindertraktaties kunnen in veel vormen voorkomen van snoepjes tot cadeautjes. Traktatie in vorm van een sleutelhanger mix is natuurlijk leuk en handig.
€ 29,95
Kid Fun Harmonica 30 stuks
Kid Fun Harmonica 30 stuks
Mondharmonica als leuk uitdeelcadeautje, setje van 30 stuks in verschillende vrolijke kleurtjes. Online speelgoed kopen was nog nooit zo makkelijk als nu!
€ 21,95
Kid Fun lip fluitjes per 30 stuks. n.m.l (niet meer leverbaar)
Kid Fun lip fluitjes per 30 stuks. n.m.l
Fluitjes kopen als gezond alternatief voor een soeptraktatie. Kleine kadootjes om uit te delen op een verjaardag of feestje. Ook ideaal voor de grabbelton.
€ 16,95
Bellenblaas variatie per 36 stuks
Bellenblaas variatie per 36 stuks
Bellenblaas van 60 ml van Cars, Hello Kitty, Planes of een clown als leuk presentje voor kinderen. Mini-cadeautje om uit te delen bij een kinderfeestje!
€ 35,95
Kid Fun dier memoblokje per 30 stuks
Kid Fun dier memoblokje	per 30 stuks
Notitieblok voor kinderen. Memoblokjes in dierenvorm als vrolijke boekjes om wat op te schrijven. Bestelbaar in 6 pakjes van 5 memoblokjes met dieren.
€ 14,95
Viking Toys Vliegtuigen/Helicopters per 30 stuks n.m.l (niet meer leverbaar)
Viking Toys Vliegtuigen/Helicopters per 30 stuks n.m.l
Vikingtoys vliegtuig en helicopter set van 10x3. Jongensspeelgoed met hoge duurzaamheid; 100% veilig en sterk. Gemaakt van zacht flexibel kunststof.
€ 27,95