Top
Peutertraktaties

Kdv traktatie nodig?

In deze categorie vind u verschillende kleine cadeautjes om uit te delen op het kdv. Bent u op zoek naar een bepaald merk zoals Dora of Pooh? Of maakt het u niet uit, als het maar een leuk kdv cadeautjes is? Op deze site vindt u merk maar ook merkloze leuke uitdeelkadootjes voor op het kinderdagverblijf van uw kind!

Peutertraktaties, veilig en leuk.

Peutertraktaties moeten natuurlijk veilig zijn, zo hebben deze peutertraktaties geen kleine onderdelen en scherpe randen. Toch adviseren wij altijd om toezicht te houden wanneer uw kind speelt met speelgoed! Wat dacht u van de kantelbuis? Wellicht kent u deze ook nog van vroeger?

Traktaties peuters hier op een rijtje.

Wilt u snel en overzichtelijk wat traktaties peuters vergelijken? Dat kan omdat deze categorie alleen voor deze leeftijdscategorie is bestemd. Zo hoeft u niet in alle producten te zoeken, maar kunt u snel uw keuze maken uit traktaties peuters.

Kinderballonen 24 stuks
Kinderballonen 24 stuks
Ballondecoratie voor het perfecte feestje! Ballonnen kopen van Bumba, Mega Mindy, Dikkie Dik, Princess, Woezel en pip of in dierenvormen kan nu hier!
€ 15,95
Dora Glow Wand per 10 stuks- Niet meer leverbaar. (niet meer leverbaar)
Dora Glow Wand per 10 stuks- Niet meer leverbaar.
Dora neemt iedereen mee op avontuur! Uitdeelcadeautje van Dora als leuke afsluiter van een kinderfeestje. De roze toverstaf is voor echte prinsesjes!
€ 19,95
Dierenkantelbuis met geluid per 10 stuks. N.m.l (niet meer leverbaar)
Dierenkantelbuis met geluid per 10 stuks. N.m.l
Kantelbuis, kent u dit speelgoedje nog? Verjaardagstraktatie regelen in een handomdraai! Deze speelgoedjes met geluid komen in vrolijke dierenvormen.
€ 21,95
Viking Toys Vliegtuigen/Helicopters per 30 stuks n.m.l (niet meer leverbaar)
Viking Toys Vliegtuigen/Helicopters per 30 stuks n.m.l
Vikingtoys vliegtuig en helicopter set van 10x3. Jongensspeelgoed met hoge duurzaamheid; 100% veilig en sterk. Gemaakt van zacht flexibel kunststof.
€ 27,95