Top
Schoenkadootjes

Cadeau Sint of Piet voor in de schoen.     

Schoentje gezet, wortels klaargezet en liedjes gezongen voor sinterklaas? Als de kinderen het hele jaar braaf zijn geweest dan krijgen ze van Sinterklaas een presentje in de schoen. Cadeau sint of piet  is erg geschikt voor in schoen als kleinigheidje. Oh kom maar eens kijken, cadeau sint in de schoen!

 

Schoencadeautjes; een traditie.

Schoencadeautjes zijn een van de leukste tradities van het Sinterklaasfeest. Kinderen kunnen haast niet wachten tot het ochtend is om te kijken of  piet en sint misschien iets hebben gegeven. Natuurlijk is het voor Sint en Piet een hele klus om aan geschikte schoencadeautjes te komen. Ze moeten namelijk klein én leuk zijn. Deze cadeautjes zijn beide.

Schoenkado!

Als de Sint en zijn pieten in het land zijn heeft één piet het elke avond extra druk: De pakjespiet, want die moet een schoenkado regelen voor elk kind . Om pakjespiet op weg te helpen staan hier de leukste schoenkado ideeën.
Schminkset piet per 10 stuks
Schminkset piet per 10 stuks
Pieten schmink tovert ieder kind om in een piet! Schoencadeautjes regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Nu alleen nog maar het pietendiploma behalen!
€ 26,95
Sint en Piet schuifpuzzel per 10 stuks
Sint en Piet schuifpuzzel per 10 stuks
Klein kadootje nodig? Puzzeltje van Sint en Piet is nu hier te bestellen!
€ 17,95
Sint verlanglijstje per 10 stuks
Sint verlanglijstje per 10 stuks
Wensenlijstje voor Sinterklaas en piet! Verlanglijstjes nu te koop met envelopjes en postzegeltjes. Stuur je verlanglijstje nu in stijl naar Spanje!
€ 17,95
Sinterklaas maak je eigen schoen per 10 stuks
Sinterklaas maak je eigen schoen per 10 stuks
Maak je eigen schoen nu heel gemakkelijk zelf. Schoentje zetten is nu een stuk leuker, met dit bouwpakketje hoef je nooit een schoen te missen! Vouw en knip zelf je schoen in elkaar!
€ 23,95
Sinterklaasbord per 10 stuks (niet meer leverbaar)
Sinterklaasbord per 10 stuks
Kadootjes zoals dit bord zijn een leuke toevoeging aan 5 december! Sinterklaas servies in de vorm van een sterk melamine bord. Leuk voor pepernoten!
€ 14,95